service icon

Burime të besueshme

Klientët orientohen drejt gjetjes së burimeve më të besueshëm në treg me qëllim të t'ju jepet mundësia për të marr vendimet e duhura.

service icon

Aftësitë "Problem Solving"

Ne kemi aftësinë "Problem Solving". Kjo është meritë e agjentëve tanë të cilët ofrojnë zgjidhje të problematikave të ndryshme në kohën e duhur.

service icon

Punësim

Ofrojmë Kontrata pune konform me legjislacionin Shqipëtar.

service icon

Kushte ideale

Ofrojmë ambjente të përshtatshme dhe inovative për zhvillimin e punës.

service icon

Trajnime

Ofrojmë trajnime periodike brenda dhe jashtë vendit dhe rritje profesionale.

service icon

Puna në Grup

Një për të gjithë, të gjithë për një. Puna në skuadër na e bën bashkëpunimin të lehtë dhe zbavitës.n

Na Kontaktoni

Adresa

Rruga e Kavajës, Condor Center, Kati II, Tiranë, Albania

Email

info@nextshpk.com
human_resources@nextshpk.com

Telefon

+355 69 961 0059

Bashkohu BORDIT Tonë!!!

+355 69 961 0059 cta thumb