Next Shpk - We are your NEXT step Ju lutem prisni

Bashkohu me ne - Next Shpk

NEXT SHPK është një kompani brokerimi financiare e cila ushtron aktivitetin në fushën e konsulencës financiare për investimet në tregjet ndërkombëtare. Menaxhimi profesional dhe garantimi i standardeve më të larta të ofrimit të shërbimeve qëndrojnë në themelin e rritjes së shpejtë dhe të qëndrueshme të kompanisë.

NEXT SHPK është në kërkim të personave të aftë dhe të talentuar për rolin e ndërmjetësuesit financiar në gjuhët:

 • Italisht
 • Anglisht
 • Spanjisht

Ofrojmë:

 • Mundësi punësi punësimi Full-Time (10:00-19:00).
 • Kontratë punësimi në përputhje me ligjin në fuqi.
 • Mundësi rritje profesionale.
 • Ambjente pune komode dhe moderne.

Kandidatët duhet të përmbushin këto kushte bazë:

 • Të kenë disponibilitet Full-Time.
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera organizative dhe komunikimi.
 • Të jenë seriozë dhe korrekt.
 • Të kenë njohuri shumë të mira të gjuhës për të cilën aplikojnë.

Ofrojmë

Mundësitë që ofrojmë për të gjithë ata që janë dhe do të bëhen pjesë e bordit tonë.

Punësim

Punësim

Mundësi punësi punësimi Full-Time
(10:00-19:00).

Kontratë punësimi

Kontratë punësimi

Kontratë punësimi në përputhje me ligjin në fuqi.

Rritje

Rritje

Mundësi rritje profesionale.

Kushte ideale

Kushte ideale

Ofrojmë ambjente të përshtatshme, komode dhe moderne për zhvillimin e punës.

Trajnime

Trajnime

Ofrojmë trajnime me një staf të kualifikuar për fushën.

Puna në Grup

Puna në Grup

Puna në skuadër na e bën bashkëpunimin të lehtë dhe zbavitës.

WE ARE YOUR NEXT STEP

Bashkohu BORDIT Tonë!!!