Next Shpk - We are your NEXT step Ju lutem prisni

Rreth Nesh - Next Shpk

Rreth Nesh - Next Shpk

Kompania “NEXT SHPK” është themeluar në vitin 2013 nga një staf menaxhimi me eksperiencë më shumë se 5-vjeçare në fushën e shërbimeve të marketingut financiar.

Menaxhimi profesional, garantimi standarteve dhe cilesia e sherbimit qëndrojnë në themelin e rritjes së shpejtë dhe të qëndrueshme të kompanisë.

Kompania synon të ofroj çdo shërbim dhe të zhvilloj çdo aktivitet për kryrjen e transaksioneve, blerjen e shitjeve të titujve sipas kërkesave të klientit në treg.

Aktualisht, kompania “NEXT SHPK” ka një staf të gjerë, të kualifikuar, me një frymë të re bashkpunimi dhe me ambiente bashkohore.

Për kompaninë tonë është i rëndësishëm investimi në drejtim të zhvillimit profesional të burimeve të saj, prandaj ne ofrojmë trajnime formuese të stafit.

Slogan

Slogan


Ne jemi hapi yt i rradhës. We are your next step.

Mision

Mision


Misioni jonë është të ofrojmë mbështetje maksimale dhe përkushtim ndaj klientëve tonë të besuar.

Vizion

Vizion


Të jemi një hap përpara për tu ofruar klientëve tonë një shërbim profesional me teknologjitë më inovativë.

Integriteti

Integriteti


Integriteti në punën tonë na veçon. Ja pse qëndrojmë NJË hap përpara.

Konkurenca

Konkurenca


Të qënit “Konkurues” na bën të jemi gjithë kohën në përmirësim të vazhdueshëm.

Objektivat

Objektivat


Vendosja e objektivave dhe arritja e tyre përbën çelsin e suksesit tonë.

Ekipi

Ekipi


Atmosfera Rinore, diversiteti dhe idetë e reja e bëjne punen e çdo dite të jetë zbavitëse.

WE ARE YOUR NEXT STEP

Bashkohu BORDIT Tonë!!!