Next Shpk - We are your NEXT step Ju lutem prisni

Lini një mesazh!

Për çdo pa qartësi apo informacion mund të na lini një mesazh.

Faleminderit. Mesazhi juaj është dërguar.
Gabim, mesazhi nuk u dërgua.

Rreth Next

Kompania “NEXT SHPK” është themeluar në vitin 2013 nga një staf menaxhimi me eksperiencë më shumë se 5-vjeçare në fushën e shërbimeve të marketingut financiar.

Slogan

Slogan


Ne jemi hapi yt i rradhës. We are your next step.

Mision

Mision


Misioni jonë është të ofrojmë mbështetje maksimale dhe përkushtim ndaj klientëve tonë të besuar.

Vizion

Vizion


Të jemi një hap përpara për tu ofruar klientëve tonë një shërbim profesional me teknologjitë më inovativë.

Integriteti

Integriteti


Integriteti në punën tonë na veçon. Ja pse qëndrojmë NJË hap përpara.

Konkurenca

Konkurenca


Të qënit “Konkurues” na bën të jemi gjithë kohën në përmirësim të vazhdueshëm.

Objektivat

Objektivat


Vendosja e objektivave dhe arritja e tyre përbën çelsin e suksesit tonë.

Ekipi

Ekipi


Atmosfera Rinore, diversiteti dhe idetë e reja e bëjne punen e çdo dite të jetë zbavitëse.

Ofrojmë

Mundësitë që ofrojmë për të gjithë ata që janë dhe do të bëhen pjesë e bordit tonë.

Punësim

Punësim

Mundësi punësi punësimi Full-Time
(10:00-19:00).

Kontratë punësimi

Kontratë punësimi

Kontratë punësimi në përputhje me ligjin në fuqi.

Rritje

Rritje

Mundësi rritje profesionale.

Kushte ideale

Kushte ideale

Ofrojmë ambjente të përshtatshme, komode dhe moderne për zhvillimin e punës.

Trajnime

Trajnime

Ofrojmë trajnime me një staf të kualifikuar për fushën.

Puna në Grup

Puna në Grup

Puna në skuadër na e bën bashkëpunimin të lehtë dhe zbavitës.

WE ARE YOUR NEXT STEP

Bashkohu BORDIT Tonë!!!

Abonohuni dhe na ndiqni

Informohuni me te rejat nga ne!


Lini një mesazh!

Për çdo pa qartësi apo informacion mund të na lini një mesazh.

Faleminderit. Mesazhi juaj është dërguar.
Gabim, mesazhi nuk u dërgua.